BASIN BİLDİRİSİ….(İSRAİL EŞKİYA-TERÖRİST DEVLET olmuştur)

BASIN  BİLDİRİSİ

Yıllardır İsrail’in işgali altında ki GAZZE’ye tamamen insani amaçlı gıda,ilaç,giyecek götüren içinde ağırlıklı Türklerin de bulunduğu birçok ülkenin yardım gönüllülerini taşıyan ,silahsız sivil yardım gönüllülerine uluslarası sularda askeri harekat düzenleyip silahsız 9 sivili öldüren birçoğunu da yaralayan İsrail Devleti klasik anlamda devlet niteliğini kaybetmiş EŞKİYA-TERÖRİST DEVLET olmuştur.

İnsanlık ailesinin gözleri önünde işlenen bu cinayete seyirci kalan devletler bu suçun ortağıdır.

Hiçbir bahane,hiçbir gerekçe bu saldırıyı koruyamaz,haklı göremez.

İsrail’in bu eşkıya-terörist saldırısı karşısında insanlık ailesi ayağa kalkıp eşkıya-terörist devlete ve onun yöneticilerine gereken dersi vermelidir.

Türkiye’de ki Musevi yurttaşlarımız  hepsi bizim kardeşlerimizdir,Türk Devleti’nin güvencesindedir.

Her türlü provokasyona karşı halkımız uyanık ve sağduyulu olmalıdır.Aksi halde haklı olduğumuz bu olayda haksız duruma düşebiliriz.

İsrail Devleti insanlık suçu işlemiş olup,suçludur.

Birleşmiş Milletler Teşkilatı gerekli CEZA AMAÇLI siyasi kararı almalıdır.

İsrail devleti ve yöneticileri Uluslarası Adalet Divanı’nda yargılanmalı,gereken cezaya çarptırılmalıdır.

EKAF

EGE KARADENİZ DERNEKLERİ YÖNETİM KURULU